Om Solventia Norden, kreditupplysningar

Solventias affärsidé är att via SMS samt via hemsidan leverera en enkel, säker och trygg kreditupplysningstjänst till privatpersoner som vill ta del av sin egen kreditupplysning. Solventia är för närvarande den enda leverantören på marknaden som levererar kreditupplysningar direkt via SMS.

Solventia levererar enbart kreditinformation som berör den person som har beställt informationen. Vi vill genom detta ta vårat etiska ansvar genom att förhindra att någon inhämtar kreditinformation för någon annan privatperson. Solventia är återförsäljare till Bisnode Sverige AB som innehar behörigt intyg från Datainspektionen. Solventia följer Datainspektionens föreskrifter samt Svensk Lag, och där i synnerhet PUL, YGL och TF. Vi följer även branschöverenskommelser och liknande riktlinjer.

Solventia är en verksamhetsgren inom bolaget Finansteknik Norden AB som är ett helsvenskt aktiebolag som har som affärsidé att leverera olika typer av tekniska lösningar inom finansmarknaden. Varumärket Solventia ägs av Finansteknik Norden AB.

Vi är måna om våra kunder och är alltid öppna för förbättringar av tjänsten. Tveka inte att skicka e-post till support@solventia.se där du kommer med synpunkter på vår tjänst och tips på förbättringar av tjänsten.

För att komma i kontakt med Solventia Norden kan det göras snabbast via e-post på support@solventia.se.

Du kan även nå Solventia per telefon 018 - 495 04 64 Måndag - Fredag 09:00 - 15:00.

Vill du skicka brev till oss kan du göra det på:
Solventia Norden
BOX 1306
751 43 Uppsala